Kristine Tjøgersen klarinett

Har spilt med de fleste orkestre og ensembler i Norge. Hun har mastergrad fra Norges Musikkhøgskole hvor hun har studert med Hans Christian Bræin. I sine studier spesialiserte hun seg på samtidsmusikk og nye teknikker for klarinett. Hun er medlem i Polygon, og har samarbeidet med mange norske og utenlandske komponister. Hun har urfremført verker av bl.a. Therese Birkelund, Julian Skar, Ignas Krunglevicius og Sven Lyder Kahrs.

Are Lothe Kolbeinsen gitar

Musiker/improvisatør/lydkunstner/gitarist fra Trondheim. Bosatt i Oslo siden 2003. Utdannet ved Jazzlinja i Trondheim . Turnert med ulike konstellasjoner innen improvisasjonsmusikk i Europa, Asia, Afrika og Sør-Amerika. Arbeidet med lydinstallasjoner og gjort ulike tverrfaglige samarbeid med forfattere, dansere og skuespillere. Underviser i gitar på NMH i Oslo.

Ola Høyer kontrabass

Har siden endt utdannelse ved jazzlinja i Trondheim turnért Europa på kryss og på tvers. Foruten å være en av de mest etterspurte bassistene i Norge om dagen, med en lang rekke band med det som kan krype og gå av interessante improvisatører i Norge og Tyskland, har han gjennom omfattende soloarbeid vist at han er en musiker med en sterk vilje og evne til å gå sine egne veier.

Tilbake til hovedsiden: