FESTKONSERT onsdag 19/12 kl 19.00 kr. 50
bidrobons sesongavslutning 2012

LUDO er en vokalgruppe for fri improvisasjon som eksperimentere med lyd og rom bl.a. med prosjektet OFF IMPRO som er pop-up konserter i offentlige rom.

19/12 er Ludo
Kristin Bolstad og Gabrielle Sørensen

Kristin Bolstad
Kristin er sanger, improvisasjonsmusiker og komponist. Kristin liker å synge lange toner, gjerne sterkt. Hun tar ulike sangoppdrag, har konserter med egne prosjekt og skriver musikk både til seg selv og andre. Musikken hennes har blitt framført rundt om i Norge og Norden, og i utlandet slik som England, Canada og USA. 

Gabrielle Sørensen
Gabrielle er sanger, pedagog og kordirigent. Gabrielle liker å synge på liksomspråk, gjerne asiatisk-aktig. Hun har vært med i framsyninger med ulike operakompani, kor og ensembler, blant annet som Kate Pinkerton i Madame Butterfly med European Chamber Opera, og Nancy i “Oliver” av Lionel Bart. Gabrielle driver også Lydkoret.

UNBIRD
Jonas Cambien piano
Christian Winther gitar

spesial-gjest:
Per Oddvar Johansen trommer

UNBIRD springer ut fra jazz/impro linja ved Norges Musikkhøgskole. Unbird lever i sin egen improvisasjonsboble, inspirert av alt fra etnisk folkemusikk til moderne t-bane tabeller. Låtbasert med frie rammer. Duoen er opptatt av eksprimentering med instrumentet og dets klanglige muligheter, og setter ingen grenser for at musikken må bestå kun av piano og gitar.

Per Oddvar Johansen
- trommeslager / elektronikk aka «Pelektor» Per Oddvars merittliste innen jazz og beslektede fenomener er for lang til å ta med her - han er med i the Source, og Close Erase bare for å nevne noe. Les mer på http://peroddvar.no/

direkte fra «JUL I FOLLO»
Audun Aschim Steffensen - gitarer
Elise Tegnér fele/hardingfele

Midt i en travel turné kommer de innom Biermannsgården og byr på en reise innom gamle historier fra Follo, lokal folkemusikk og spennende komposisjoner

spisefriminutt med Helle Bengtssons gryte ...nam nam!

Summers/Silvola/Kvam:
Sarah-Jane Summers (fiddle / Hardanger fiddle / vocals); Juhani Silvola (guitar); Morten Kvam (double bass / vocals)

De spilte så bra her i stua tidlig i september at vi måtte spørre om å få høre mer på sesongavlsutningen! De har siden siste gitt ut plata Mala FamaNorCd.
Energetic, frenetic and danceable one moment, lyrical, tear-inducing and evocative the next, their repertoire consists primarily of their own compositions, interspersed with traditional tunes from Scotland, Finland and Norway, reflecting the members’ nationalities.


bidrobon-konsertene skjer i Biermannsgården, Maridalsveien 78, 0458 OSLO KART

Konsertene arrangeres av Drivhuset stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid
med støtte fra Norsk Kulturråd og Bydel Sagene